Злата Огнєвіч Наталка Денисенко Театр вистава новини Злата Огнєвіч Наталка Денисенко

Злата Огнєвіч доклала зусиль, аби Саліванчук вийшла на сцену без білизни: як так вийшло

Сейчас читают: 293
hochu.ua

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук, яка показала себе в 19 років, поділилася казусною історією, що трапилася з нею напередодні вистави.

Виявляється, просто перед виходом на сцену в артистки розірвався звабливий корсет, а посприяла цьому Злата Огнєвіч. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Анна Саліванчук розповіла, як на репетиції вистави з нею трапився кумедний інцидент.

Виявилося, на сцену акторка мала вийти в класичному білому костюмі, під яким виднівся звабливий гіпюровий корсет. Однак перед початком репетиції спідня білизна розірвалася на зірці.

Читати також Зірка "Сватів" Анна Саліванчук помітно схудла: фото актриси до і після В "Основному інстинкті" разом із Саліванчук грає Тарас Цимбалюк, Артемій Єгоров, Наталка Денисенко та Злата Огнєвіч.

Об этом же в других изданиях
hochu.ua
“Бабине літо”: викиньте ці штани, аби не виглядати старомодно (ФОТО) hochu.ua /8 месяцев назад
womo.ua
Мій колега Павло Казарін жартував: «Боже, Зорій, якби люди знали, як ти погано рахуєш, вони в житті б не подумали, що ти вийшла заміж за Резнікова з розрахунку!»: телеведуча та дружина міністра womo.ua /8 месяцев назад
hochu.ua
Б'є себе, аби заснути. Дружина Тімура Мірошніченка розповіла про незвичайну звичку названого сина hochu.ua /8 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA