ТРЦ Gulliver дозвілля Magic

Зіркові ілюзіоністи Magic 5 запрошують на казкове шоу

Сейчас читают: 499
womo.ua

3 грудня торгово-розважальний центр Gulliver запрошує на різдвяний перформанс за участі зіркових ілюзіоністів Magic 5. Вражаюче магічне шоу відбудеться у центральному атріумі ТРЦ, початок о 15:00.

Вхід вільний. У цю неділю у ТРЦ відбудеться відкриття казкової зони ялинок на першому поверсі. У програмі заходу: спеціальний виступ творчого колективу ПАРАДІЗ, розіграш подарунків, також на першому поверсі буде встановлена спеціальна фотозона, яка на основі штучного інтелекту генеруватиме зображення відвідувачів у образах відомих героїв з мультфільмів.

Кульмінацією заходу стане різдвяний перформанс від відомих ілюзіоністів Magic 5 Дмитра та Артура Томашевських. За допомогою магії у центральному атріумі ТРЦ з’явиться улюбленець дітей та помічник батьків.

Перформанс стане видовищним офлайн-тизером головного фокус-шоу  цієї зими «Королі Магії рятують Новий Рік!», що стартує з 19 грудня у столичному концерт-холі Bel Etage.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA