Україна люди ТВ-сериал украинские сериалы Україна

Зірка серіалу «Виклик 2» Геннадій Попенко розповів про ризики на знімальному майданчику

Сейчас читают: 514
liza.ua

Перший в Україні серіал про рятувальників «Виклик» повертається на екрани. Вже 5 квітня о 17:10 телеканал «Україна» покаже прем’єрні серії продовження драми з елементами екшну.

Одну з головних ролей у картині зіграв відомий актор Геннадій Попенко. Артист відверто розповів, чому з легкістю погоджується на екстремальні зйомки і як на це реагує його дружина.Продовження драми «Виклик» познайомить глядачів з новими історіями порятунку, гучними подіями і ситуаціями, які вражали українців протягом кількох останніх років.

В одній із серій глядачі побачать відтворення трагедії в будинку одного блогера, яка привела до смерті кількох людей. За словами актора Геннадія Попенка, режисери «Виклику 2» були налаштовані знімати небезпечну сцену за участі каскадерів, але він запропонував зробити все силами акторів.«З одного боку – це набагато полегшує зйомки, а з іншого – це ризик для акторів, тому що немає особливої ​​підготовки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA