Сандра Буллок Сша Оскар новини шоубізнес Сандра Буллок Сша

Заберуть престижну премію? Сандра Буллок може залиитися без Оскару

Сейчас читают: 388
hochu.ua

Відома американська акторка Сандра Буллок може залишитися без престижної премії "Оскар", яку вона отримала 14 років тому за роль у стрічці "Невидима сторона".

Подробиці - в нашому матеріалі. Про це повідомило авторитетне видання TMZ. Як виявилося, знаменитий американський футболіст Майкл Оер цього року заявив, що деякі моменти з вище вказаної стрічки, прототипом головного героя якої є спортсмен, були дещо викривлені.

Читати також Юлія Мендель засвітилася в Каннах: колишня прессекретарка Зеленського отримала "Оскар для блогерів" (ФОТО) До прикладу, родина Туохі не всиновляла Майкла.

Чоловік говорить, , що Туохі досить багато заробили з фільму. При цьому, Оер не отримав жодного цента. Після цієї заяви поціновувачі фільму почали активно просити, щоб Буллок позбавили Оскару, який вона отримала завдяки зіграній ролі у "Невидимій стороні".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA