люди

Зі мною так не можна

Сейчас читают: 116
psy-practice.com

А коли такий прояв, як доступна форма захистити свої кордони від небажаного впливу, поцурається, фіксується тільки те, що “значить зі мною так можна”.А як же перейти до того, як не дозволяти обходитись з собою тим чи іншим неприйнятним для нас способом?Тут я точно не буду розказувати про “супер ефективні 3, 5, 10 кроків”, тому що це, по-перше - маячня, ніхто не визначить скільки дій необхідно і зусиль і кроків потрібно саме Вам, а по друге, я по собі знаю, наскільки це довгий та складний шлях, який починається з самих дрібних речей.

Але тут, хочу поділитись тією крихтою практик, пройдених мною в цьому, і можливо вони стануть корисними для когось.-В першу чергу, для мене це було власне і визначення цих кордонів, їх легітимізація.

На прикладі конкретних ситуацій, де було некомфортно, образливо, де була злість і обурення. І тут важливо чітко усвідомити і зв'язати ці почуття із ситуацією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA