Time жінки знаменитості

Журнал Time оголосив список «Жінка року-2024»

Сейчас читают: 830
womo.ua

Американське видання оголосило власний список «Жінка 2024 року», до якого увійшли видатні лідерки сучасності. Про це журнал Time повідомив на своєму офіційному сайті.

Обкладинку випуску прикрасила Ґрета Ґервіг, режисерка стрічки «Барбі». Ґрета Ґервіг, одна з «Жінок 2024 року» за версією Time Також до списку увійшли: американська тенісистка Корі Гофф, американська акторка та співачка Тараджі Генсон, генеральна директорка Chanel, британсько-індійська бізнесвумен Ліна Наїр, лауреатка Нобелівської премії, американська економістка Клаудія Голдін, лідерка ізраїльського руху Women Wage Peace Яель Адмі, засновниця і керівниця палестинської організації «Жінки сонця» Рім Хаджаджре, американська поетеса Ада Лімон, американська R&B- і соул-співачка Андра Дей, іранська правозахисниця Надія Мурад, американська кліматична активістка Жакі Паттерсон, американська вчена у галузі медицини Марлена Фейзо. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Журнал Time оголосив список «Жінка року-2024» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA