люди вибір редакції

Магнітні бурі у березні 2024 року: на що чекати?

Сейчас читают: 190
womo.ua

Магнітні бурі досі є явищем, яке не перестає викликати цікавість та іноді занепокоєння серед людей. Ці коливання магнітного поля Землі, викликані сонячною активністю, можуть впливати на різні аспекти нашого життя, від самопочуття до роботи техніки.

Березень 2024 року не стане винятком, адже астрономи прогнозують декілька магнітних бур цього місяця. Що ж нас чекає, і як ми можемо до цього підготуватися? Прогнози на березень 2024 Науковці, що спостерігають за Сонцем, вказують на збільшення кількості сонячних плям та сонячної активності, які є передвісниками магнітних бур.

У березні 2024 року очікуються до десяти сильних вибухів на Сонці, які спричинять магнітні бурі на Землі. Початок місяця позначиться слабкою геомагнітною активністю 3-го та 4-го числа.

За нею слідуватиме сильна магнітна буря 9-го та 10-го березня. В середині місяця, 15-го та 16-го березня, очікується черговий сплеск сонячної активності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA