здорова їжа їжа здорове харчування продукти правильне харчування міфи

Занадто солодкі, занадто калорійні? Нутриціолог розвінчує популярні міфи про літні фрукти

Сейчас читают: 366
womo.ua

Літо — час, коли природа щедро дарує нам свіжі та соковиті фрукти. А як щодо того, що літні фрукти містять велику кількість цукру та калорій?

Чи правдиві ці твердження? І який тоді сенс у здоровому харчуванні, якщо воно не таке вже й здорове? У цій статті ми збираємося розглянути ці міфи та знайти істину.

Для цього ми звернулися до експерта в галузі харчування — нутриціолога Ольги Степанової. Що треба знати про літні фрукти та їх складові? Високий вміст води Кавуни, дині, полуниці та абрикоси містять велику кількість вологи.

Чи варто нагадувати, що вода є критично необхідною для нашого організму, оскільки вона забезпечує зволоження, підтримує оптимальний рівень гідратації та сприяє нормальному функціонуванню всіх органів і систем? Насиченість вітамінами та мінералами Літні фрукти також славляться своїм багатим вмістом корисних елементів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA