Анна Бурячкова українські фільми фільми українське кіно Анна Бурячкова

З міжнародних кінофестивалів – на українські екрани! Вийшов трейлер фільму «Назавжди-Назавжди»

Сейчас читают: 675
womo.ua

З 21 листопада в українському кінопрокаті стартує повнометражний дебют Анни Бурячкової «Назавжди-назавжди». Фільм, світова прем’єра якого відбулася у Венеції, вже встиг завоювати симпатії глядачів на численних міжнародних фестивалях і отримати декілька нагород.

Тепер ця історія стане доступною й українським кіноманам. «Назавжди-назавжди» – суміш юності, бунту та пошуку себе, яка розгортається у Києві наприкінці 90-х.

Замість ностальгії за минулим, фільм пропонує заглибитися в соціальну парадигму того часу, що відлунює в безкомпромісних вчинках головних героїв – компанії учнів старшої школи.

Саме крізь призму їхніх життєвих історій ми бачимо, як юність у всій її красі та складності переплітається з суспільними викликами, змушуючи молодих людей швидко дорослішати та ухвалювати складні рішення. Читайте також: Фільм Анни Бурячкової «Назавжди-назавжди» виграв головний приз на кінофестивалі у Німеччині Це історія про вік, коли кожна емоція – буря, кожна дія – стрибок у прірву.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA