Ельза Хоск Ельза Хоск

Найстильнішу спідницю цієї осені знайдено

Сейчас читают: 440
vogue.ua

Спідниці нашої юності знову до нас повертаються. Хоча упродовж останніх кількох сезонів довгі спідниці дедалі частіше зʼявлялися на вулицях головних модних столиць, правда в тому, що саме зараз знаменитості роблять значну ставку на цей ностальгійний одяг, навіяний стилем Y2K.

Головні модні маркери спідниць цієї осені чіткі – довжина максі, джинсові та світлі. Так, модель Ельза Хоск поєднує довгу спідницю з чорним светром з високою горловиною, вінтажною шкіряною курткою WORN і туфлями на шпильці – образ, що випромінює елегантність.

Натомість, співачка Розалія обирає спідницю Sunnei з такими ж характеристиками, як і у Хоск. Залишаючись вірною своєму стилю, знаменитість поєднує джинсову максі з масивними черевиками, вицвілим бомбером з принтом і м’якими чорними рукавичками від Eytys.

Такі спідниці відкривають безліч можливостей для їх стилізації на будь-який смак. Тепер усе, що потрібно зробити, – це зазирнути в шухляду із модними надбаннями, провести рейд у маминій шафі або придбати нову ефектну модель.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA