Нео

Streetstyle: з чим носити лофери цієї осені

Сейчас читают: 931
vogue.ua

Лофери стали знову популярні у 2020 році після виходу лакованих пар Prada на масивній тракторній підошві. Цим елегантним взуттям, натхненним шкільною естетикою, відразу ж обзавелися всі головні streetstyle-інфлюєнсери і почали складати актуальні образи.

Зараз тренд на лофери тільки закріпився в списку наймоднішого взуття міжсезоння, а значить саме час їх носити. Пропонуємо подивитися на модні образи it girls та запам'ятовувати з чим носити лофери цієї осеніНайпопулярніше рішення серед модниць цієї осені - поєднання масивних чорних лоферів із білими шкарпетками.

Це стилістичний прийом відомо нам ще з 1950-х років за образами Елвіса Преслі і Кері Гранта, а потім і завдяки Одрі Хепберн у фільмі "Кумедна мордочка".

Сучасні інфлюенсери доповнюють це модне комбо короткими спідницями, об'ємними светрами і та лаконічними сорочками. Крім того, цієї осені крім шкарпеток гардероб дівчат поповнився в'язаними і капроновими гольфами і панчохами, які виглядають не менш цікаво (беріть приклад з Гейлі Бібер і Соні Лісон).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA