Нео

Streetstyle: як стильно носити класичні костюми цієї осені

Сейчас читают: 168
vogue.ua

У новому сезоні класичні костюми оновлюють свої традиційні коди, демонструючи нові стилістичні формули. Від відмови від одягу під жакетом, як це зробила Валентина Ферраньї під час Тижня високої моди у Парижі, до нових кольорів і форм: класичний костюм є синонімом вишуканості та професіоналізму, а також буденною реальністю для найсміливіших модниць.

Vogue. ua зібрав найстильніші образи streetstyle-зірок на останніх Тижнях моди і зʼясував, як ефектно носити класичні костюми цього сезону.

Красивий відтінок між рожевим і фіолетовим, який став новою візитівкою Valentino, цієї осені пофарбував і класичні костюми. Римуйте їх з не менш яскравими аксесуарами: сумками на довгому ремінці та туфлями з гострим мисом.

Тенденція на речі oversize також поширюється і на костюми. Ідеальним стилістичним рішенням стануть гіперболічно широкий піджак і екстремально широкі штани традиційних відтінків: карамельно-коричневого, темно-синього, чорного або сірого.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA