Christian Dior Christian Dior

Кафи — наймодніші прикраси цієї осені

Сейчас читают: 266
vogue.ua

Ювелірні тренди розвиваються настільки стрімко, що тепер носити прикраси стало модно на вушних раковинах. Так, сережки-кафи стали найбажанішою окрасою цього сезону - від мініатюрних моделей, що імітують пірсинг, до об'ємних аксесуарів, що покривають практично все вухо.

Каффи відрізняються від класичних сережок і кліпсів способом кріплення – їх потрібно надягати на верхню ділянку вуха, що на перший погляд здається непрактично, хоча насправді досить зручно та стильно.

Цього сезону носіть одиночні кафи, як модну альтернативу моносережам, поєднуйте їх із традиційними сережками, або нанизуєте відразу кілька аксесуарів на вушну раковину, створюючи багатошарові композиції.

Цього сезону настав час розбавити свій базовий ювелірний гардероб новими трендами, а саме додати кілька ефектних пар кафф. Це можуть бути мінімалістичні аксесуари Valentino з логотипом бренду в ультрамодному відтінку Pink PP, лаконічні кільця для вушних раковин із білого золота Bronx & Banco або вишукані кафи Christian Dior, що окреслюють силует вуха.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA