Нео

Streetstyle: з чим носити грубі черевики цієї осені

Сейчас читают: 356
vogue.ua

Спочатку Covid-19, а тепер війна вчить нас вибирати практичні та універсальні речі. Так, щоб не купувати 10 пар непотрібного взуття, можна просто вибрати модні черевики, які будуть поєднуватися з усіма речами в капсульному осінньому гардеробі - від джинсів і жакетів до жіночих суконь та затишного трикотажу.

Цієї осені робіть ставку на армійські черевики на шнурівці, черевики-челсі, а також пари з тракторною підошвою. Якщо ви не знаєте з чим носити черевики цієї осені, погляньте на модні виходи streetstyle-інфлюєнсерів.

Дівчата охоче взують грубі черевики в парі з об'ємними жакетами та міні-спідницями, комбінують черевики-челсі на масивній підошві (іноді навіть кольорові ) з трикотажними сукнями, широкими брюками та пальто.

Багато модниць додають до байкерських черевиків такий безневинний аксесуар як білі шкільні шкарпетки, пом'якшуючи тим самим образ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA