Євген Клопотенко місто Київ місто Маріуполь Євген Клопотенко місто Київ місто Маріуполь

Євген Клопотенко хоче перетворити Житній ринок на гастрономічний хаб

Сейчас читают: 865
womo.ua

28 травня команда шеф-кухаря Євгена Клопотенка ініціювала велике прибирання Житнього ринку й очистила територію навколо нього.

Мета — оновити простір найдавнішого чинного ринку столиці та зробити його активним центром гастрономічного життя міста. Толока відбулася за підтримки Київської міської ради й у партнерстві з сервісною компанією Inwhite.

Прибирання на Житньому провели у два етапи. На першому — за допомогою 15 кваліфікованих клінерів і спецтехніки компанії Inwhite відмили опорні колони, здійснили глибоке чищення підлоги та видалили весь бруд з огородження антресолі. Читайте також: Історія про незламність: родина з Маріуполя відкрила ще одну пекарню на Тернопільщині На другому етапі команди проєктів Євгена Клопотенка та ресторану “100 років тому перед” разом з представниками КП «Житній ринок» та олімпійським чемпіоном Олегом Верняєвим пофарбували стіни та сходи критого ринку, а також провели дрібні ремонтні роботи й вивезли сміття з території Житнього.

Прибирання ринку присвятили до Дня міста Києва. За словами Євгена Клопотенка, організована толока — лише початок майбутнього масштабного проєкту з перетворення Житнього ринку на потужний гастрономічний і культурний хаб.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA