новини шоубізнес

YAKTAK б'є рекорди: найбільш популярні пісні молодого виконавця в музичних чартах (ВІДЕО)

Сейчас читают: 167
hochu.ua

Пісні молодого українського виконавця YAKTAK стрімко вриваються в музичні чарти та посідають у них передові позиції. Ярослав Карпук (наст.

ім'я) з самого дитинства займається музикою, проте свій творчий шлях в українському шоубізі він розпочав лише рік тому. І вже зараз складно знайти тих, хто не знайомий із творчістю молодого артиста.Нещодавно YAKTAK став єдиним виконавцем, у якого одразу 3 пісні закріпилися в українських чартах на Apple Music, Spotify і YouTube Music.

Востаннє така ситуація траплялася з групою KALUSH після перемоги на Євробаченні. Наприклад, наразі пісня "Погляд" набрала 12 мільйонів переглядів на YouTube і посіла перше місце в списку найкращих кліпів.Варто зазначити, що пісні YAKTAK не тільки збирають мільйони прослуховувань на музичних платформах.

Наприклад, користувачі TikTok часто використовують аудіозаписи артиста для своїх відео. Зокрема з однією лише піснею "Погляд" уже опубліковано майже 40 тисяч відео.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA