Володимир Зеленський шоубізнес Володимир Зеленський

"Посмішка у нього з обличчя зійшла": Євген Кошевий розповів, як Володимир Зеленський змінився за час повномасштабної війни (ВІДЕО)

Сейчас читают: 898
hochu.ua

Український гуморист та художній керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий понад 15 років знайомий зі своїм ексколегою, а нині президентом Володимиром Зеленським.

За його словами, очільник України за цей рік дуже змінився. Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Євген Кошовий в інтерв’ю Олексію Суханову зізнався, що на його думку повномасштабне вторгнення кардинально змінило Володимира Олександровича.

У ньому відбулися і зовнішні, і внутрішні зміни. Читати також Зірка "Сватів" Олеся Железняк заявила, що Зеленський хоче вбити її дітей: "Вони не готові пробачити" За цей рік він щось трошки постарів.

Вибачте. Я, коли побачив обкладинку Der Spiegel, він там взагалі на себе був не схожий. Я відразу написав йому: "З тобою все нормально?" — і відправив йому обкладинку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA