відео фільм Барбі

Марго Роббі показала унікальний будинок Барбі, який збудували спеціально для однойменного фільму (ВІДЕО)

Сейчас читают: 277
hochu.ua

Як відомо, 21 липня у світовий прокат вийде кінострічка Грети Гервіг "Барбі". Головні ролі у фільмі зіграли Раян Гослінг та Марго Роббі.

Аналізуючи лише анонси фільму, трейлери, стає очевидно, що шанувальники на своїх екранах бачитимуть не просто багато рожевого, а незліченно багато.

Читати також З кого «списали» ляльку Барбі та хто для неї Кен – цікаві факти про іграшку Отож, найвідоміша Барбі Голлівуду Марго Роббі вирішила показати своїм фанатам локації, де відбували зйомки довгоочікуваного фільму.Роббі влаштувала справжню екскурсію із демонстрацією задіяних декорацій.

Окрім того команда режисерів, продюсерів та всіх, хто має відношення до фільму розкрила багато цікавих моментів.Коли Гервіг сказали, що їй потрібно зробити так, аби символічні дитячі іграшки в буквальному сенсі ожили на екрані, вона залучила собі в помічники декоратора Кеті Спенсер та художника-постановника Сари Грінвуд.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA