нейл-дизайн манікюр

Королівські нігті: оздоблюємо манікюр стразами (ФОТО)

Сейчас читают: 423
hochu.ua

Часто жінка хоче зробити на своїх нігтях щось особливе. Паралельно із домашнім побутом і справами по садівництву гелеві нігті стають справжнім порятунком.

Зранку ви збираєте ягоди, а вже за декілька годин миєте руки і ваш манікюр такий же бездоганний, наче ви щойно вийшли із салону.

Раніше ми писали про те, які картини модно зобразити на нігтях, а зараз покажемо, як за допомогою стразів зробити нігті вишуканими та ексклюзивними.  @aessthetic.nails@londonguzellik_@anna_lashes_nailsСучасні технології дозволяють кріпити на нігті камінці сваровскі будь-якого розміру та в будь-якій кількості.

Ви можете поратися на городі, прибирати в оселі або нічого не робити — нігті виглядатимуть однаково в усіх випадках. Читати також Нарядний та універсальний: градієнт і обмре в манікюрі (ФОТО) Блискучі стрази доречні до будь-якого дизайну нігтів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA