аксесуари прикраси

5 супер стильних прикрас, які потрібні тобі у 2022

Сейчас читают: 757
cosmo.com.ua

Не знаємо як ти, а ми вже активно готуємося до весни та формуємо модні вішлісти для оновлення свого гардеробу. Почнемо з прикрас: це важлива та вигідна інвестиція та спосіб швидко перевтілити чи завершити будь-який образ. Срібна каблучка з позолотою Classy M, Sa Pase Jewelry Мінімалістична та водночас виразна каблучка виглядає стильно та завжди привертає до себе увагу.

Носити, не знімаючи! Чокер-ланцюжок Ile Бездоганна якість та впізнаваний дизайн — обожнюємо прикраси від Ile, бо кращого доповнення щоденних образів просто не існує! Намисто Pearl, Only Good Намисто з дрібних перлів — хіт минулого року, що не втратить актуальності і в новому 2022.

Ми любимо носити його з красичними сорочками, проте воно пасує до всього. Сережки Fallon, Only Good Акуратні та дуже стильні сережки з перлами — безпрограшна модель, що ніколи не втратить актуальності. Золота каблучка Rizo, Orxata Jewelry Для тих, хто любить найбільш витончені форми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA