Mary Kay місто Блиск помада макияж Mary Kay місто Блиск

5 наймодніших відтінків помад-2022, які обожнюватимуть усі

Сейчас читают: 236
cosmo.com.ua

За два роки пандемічних обмежень ми дуже відвикли від помад — їх все одно не видно під маскою, не кажучи вже про те, що не кожна помада витримує випробування тою ж маскою.

Тим не менш, цією весною мейкап губ займатиме одне з перших місць у рейтингах б’юті-трендів, тож давай завчасно познайомимось з наймоднішими відтінками. Життєрадісний рожевий  Яскравий відтінок піднімає настрій і підсвічує очі. Зволожувальна помада Mary Kay Ніжна фуксія Сяючий нюд Напівпрозора помада з вираженим шиммером або вологий та сяючий блиск для губ золотаво-бежевого відтінку — простий спосіб надати губам об`єму, а своєму образу - трохи гламурного шику. Блиск Fenty Beauty Gloss Bomb, Fenty Gloss Класичний червоний Червона помада — невід`ємний б`юті-атрибут усіх часів.

І цей рік — не виключення. Матова помада Couleur Caramel №120 Коричневий Дещо екстравагантний колір, який був суперпопклярним у 90-х, знову повертається у моду.  Матова помада Dior Rouge Nude Style 300 Підсилююча природний колір губ Ще один флешбек з минулого — помада, що поступово проявляється на устах та посил.є їх природний колір.

Особисто ми у захваті від цього тренду, бо він насправді виглядає ну дуже звабливо! Інтелектуальний бальзам Mary Kay Ягідний Помаранчева Якщо підібрати коректний відтінок помаранчевого, він судово освіжить образ та підкреслить навіть найлегшу засмагу! Олівець Sisley Phyto Lip Twist 7

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA