капуста кабачки томат город огірки

Які рослини ненавидять затяжні дощі і як вберегти їх після зливи

Сейчас читают: 826
hochu.ua

Кожен досвідчений дачник знає, що забагато вологи для рослин - це так само погано, як і її брак. Влітку часто буває так, що на зміну духоті і тривалій спеці приходять затяжні дощі, які здатні погубити весь врожай.

Аби такого не сталося, розповідаємо, як вберегти рослини від загибелі і які культурі потрібно рятувати у першу чергу.Як повідомляє apostrophe, найгірше в таку погоду огіркам, помідорам та капусті.

Можуть загинути від надлишку вологи і баштанні: кабачки, дині й кавуни. Читати також Місія - прогнати білокрилку дешево: як позбутися від шкідника, поки не з’їв увесь урожай Універсальний спосіб захистити свої посадки від надлишку вологи – проводити мульчування грядок.

Мульчування – це вкривання верхнього шару землі соломою, сіном, тирсою, перегноєм,спеціальним  мульч-папером чи навіть галькою або щебенем для захисту ґрунту від пересихання, перегрівання та перенасичення вологою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA