город поради дачникам народні поради вирощування рослин м'ята

Посадіть ці дві рослини на своїй ділянці - і не будете знати горя

Сейчас читают: 544
hochu.ua

Ми розповідали, навіщо садити ромашку біля яблуні. Тепер ділимось перевагами вирощування на ділянці м’яти та меліси. Читати також Як відмити руки після городу і навіть від помідорів: 3 простих способи Це дві найпопулярніші ароматичні рослини.

Вони ідеально підходять для вирощування на городі, тому що мають низку переваг та практично не потребують догляду. Існує щонайменше 5 причин їх посадити, інформує Ukr.Media.Вони можуть рости практично на будь-якому типі ґрунту, навіть у горщику на підвіконні.

Але у відкритому просторі м'ята сильно розростається вшир, тому її краще садити в обмежений простір. Це може бути клумба, горщик або відро без дна - будь-які бортики перешкоджатимуть розповзанню кореневища по городу.М'ята та меліса відлякують мух, москітів та комарів.

Також їхній аромат дезорієнтує шкідників, які за запахом шукають їстівні для них рослини. Тому досвідчені дачники радять "розкидати" по городу кущі м'яти та меліси, щоб вони працювали проти комах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA