Єгипет традиції свято церковний календар Єгипет

Яке свято 23 травня 2023 року: що не можна робити в День пам'яті Апостола Симеона Зілота

Сейчас читают: 152
hochu.ua

23 травня віряни вшановують пам'ять Апостола Симеона Зилота. У народі це церковне свято отримало назву Симонів день. Що не можна робити 23 травня та які традиції допоможуть притягнути в життя добробут, міцне здоров'я та щастя у цей день?

Розповідаємо на HOCHU.ua! Читати також Церковний календар на травень 2023: коли Вознесіння Господнє і як українці відпочиватимуть цього місяця Святий Апостол Симон (Симеон) Зілот народився в Кані Галілейській і був сином святого Йосипа.

Він був братом Господа за тілом і одним із дванадцяти апостолів. У домі Симона відбулося перше диво, здійснене Ісусом — перетворення води на вино.

Під час бенкету вино закінчилося й Ісус, на прохання Пресвятої Богоматері, перетворив воду на вино. Це чудо вразило Симона, і він прийняв Ісуса Христа як Месію, залишивши все і пішовши за Ним.Симон отримав прізвисько "Зілот", що означає "ревнитель".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA