місто Єрусалим свято церковний календар іменинники дня місто Єрусалим

Яке свято 20 травня 2023 року — День явлення Хреста Господнього в небі над Єрусалимом

Сейчас читают: 977
hochu.ua

Завтра, 20 травня, віряни відзначатимуть важливе церковне свято День явлення на небі Хреста Господнього в Єрусалимі. Що це за дата, що не можна робити цього дня і які традиції існують 20 травня?

Дізнайтесь на HOCHU.ua! Читати також Місячний календар стрижок на травень 2023: сприятливі та невдалі дні для оновлення зачіски 20 травня 2023 року — Зростаючий Місяць знаходиться в знаку Близнюки.

Символ другого місячного дня — ріг достатку. Сьогодні можна планувати справи на найближчий час, проте не рекомендується займатися фінансовими питаннями.Завтра, 20 травня, у багатьох країнах світу відзначатимуть різноманітні свята, деякі їхні назви вас можуть здивувати.

Ось найголовніші з них:Головним церковним святом 20 травня вважається Явлення на небі Хреста Господнього в Єрусалимі. Історія свята свідчить, що над Голгофою, саме над тим місцем, де Ісус Христос був жорстоко розіп'ятий, виник надзвичайно гарний і яскравий рівнокінцевий хрест.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA