люди жертва Нео свято

Яке свято 16 травня? День пам'яті мучеників Тимофія і Маври

Сейчас читают: 529
hochu.ua

Завтра, 16 травня, віряни відзначатимуть два церковні свята — День пам'яті мучеників Тимотея (Тимофія) та Маври, а також День пам'яті преподобного Феодосія Печерського.

Що не можна робити в цей день, щоб не накликати на себе лиха, а також які традиції існують в ці свята? Розповідаємо у нашому матеріалі.

Читати також Зворушливі та красиві вірші на останній дзвінок для школи від випускників 16 травня 2023 року — 27 місячний день, символом якого є тризуб.

В астрології цей день вважається дуже спокійним і сприятливим для ухвалення будь-яких рішень. Місяць у цю дату Зменшений і знаходиться в знаку Зодіаку Овен.16 травня у багатьох країнах світу відзначають — День біографів, Міжнародний день світла, Міжнародний день поінформованості про целіакію, Міжнародний день мирного співіснування, День носіння фіолетового на знак миру та День морської мавпи.У церковному календарі 16 травня можна знайти два важливі свята, з якими пов'язано чимало традицій та заборон — це День пам'яті мучеників Тимотея (Тимофія) та Маври, а також День пам'яті преподобного Феодосія Печерського.16 травня у церковному календарі відзначається День пам'яті святих мучеників Тимотея (Тимофія) та Маври.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA