люди друзья Нео

Як відновитися після життєвих криз та втрат: поради психологині

Сейчас читают: 933
womo.ua

Війна стала довготривалим марафоном під час якого усім українцям та українкам доводиться долати труднощі — від переїзду у нову країну чи будинок до втрати близьких.

Попри це марафон не завершується і потрібно рухатися далі, попри життєві випробування. У рамках проєкту “Women For The Future” психологиня-консультантка в методі позитивної психотерапії та співзасновниця психологічної агенції «ПСІКУЛЬТУРА» Тетяна Вовк розповіла, як знаходити в собі сили після життєвих криз та втрат, що таке «резилієнс» або психологічна відновлюваність, чому ми можемо ставати сильнішими після складного досвіду та як відновлюватися в умовах обмежених ресурсів.

Зараз наша реальність відрізняється від тієї, яка була до 24 лютого 2022 року — ми не знаємо чи можемо мати сумніви до того, що робити із нашими звичками, відносинами, роботою тощо.

Проте саме ми обираємо із яким ритмом бігти далі та як реагувати на події, що з нами відбуваються. «Мозок це скупчення нейронів та нейронних шляхів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA