душа волосы Нео

50 відтінків осені: поради зіркових перукарів

Сейчас читают: 720
vogue.ua

Зібрали поради зіркових перукарів, які допомагають вдосконалити колір волосся після спекотного літа Найпростіший крок до перевтілення – зміна кольору волосся. "Уся річ у тому, щоб зробити відтінок більш насиченим, теплим або холодним, а також позбутися небажаних тонових переходів, що викликані сонячним вигорянням", – каже колорист Аура Фрідман, яка радить на початку осені використовувати шампунь для глибокого очищення, щоб усунути наслідки від впливу морської води, хлору та ультрафіолетових променів.

Як тільки волосся очиститься, ви зможете переглянути обраний відтінок, каже вона. Зіркові перукарі рекомендують, як змінювати колір волосся восени.

Фото: архів VOGUE Для блондинок немає кращого часу, ніж осінь, щоб поринути в "тепло" – більш теплі, золотаві тони волосся. Чому?

Тому що "попелясті й бежеві відтінки знебарвлюють колір обличчя", – пояснює Ріта Хазан, жінка, що стоїть за перетворенням Бейонсе у блондинку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA