Нео

Лінда Євангеліста вперше вийшла на подіум після довгої паузи

Сейчас читают: 985
vogue.ua

Лінда Євангеліста продовжує поступово повертатися до професії після проблем зі здоров'ям. Спочатку вона стала обличчям рекламної кампанії Fendi, потім знялася для обкладинки британського Vogue, а тепер навіть вийшла на подіум – також для італійського модного будинку, який влаштував масштабне шоу на честь 25-річчя сумки Baguette у Нью-Йорку.

Євангелісті дісталася найвідповідальніша роль – закрити святковий показ. На подіумі вона з'явилася у бірюзовому кейпі у підлогу, створеному в рамках колаборації Fendi x Tiffany & Co.

У руках у неї красувалася сумка Baguette у срібному виконанні. Сама колекція вийшла не менш яскравою, ніж фінальний вихід, адже створював її італійський бренд у компанії інших легендарних імен – Марк Джейкобс, Tiffany & Co, Сара Джесіка Паркер та Porter Yoshida & Co.

На подіумі змішалися неон та функціональні штани-карго, блискітки та хутряні капелюхи, сатинові аксесуари та об'ємні светри.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA