Євросоюз Нео Євросоюз

Як відкрити європейський рахунок: процедура та переваги

Сейчас читают: 151
womo.ua

Даумантас Бараускас, СEO європейської фінансової платформи Genome. За останніми підрахунками, з моменту початку війни більше 5 млн.

українців вимушені були шукати безпеки та притулку за кордоном. На щастя, Євросоюз відкрив свої двері для громадян України, щоб вони мали можливість облаштуватись зі своїми родинами та продовжити їх забезпечувати.

Для комфортного життя в Європі необхідно мати безперебійний доступ до особистих коштів, для чого необхідно відкрити європейський банківський рахунок. Чому українцю важливо мати європейський IBAN? Хоча українці можуть без проблем розраховуватись карткою майже будь-якого українського банку у магазинах та закладах і навіть знімати готівку, не всі банківські операції можливо провести через нього — наприклад, ПриватБанк не підтримує SEPA-трансфери, а отже і перекази у країнах ЄС.

Також можуть страждати повсякденні фінансові операції. У деяких країнах без європейського рахунку неможливі такі дрібні процеси як, наприклад, оплата сервісів мобільного зв’язку карткою або деяких послуг.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA