Нео

Як швидко відростити густі та широкі брови: 4 рекомендації

Сейчас читают: 721
beauty.ua

Одразу розвіюємо міфи про чудо-сироватки та гормональні засоби для росту брів. Ефект від таких засобів короткотривалий, і навіть, якщо вам вдалося відростити густіші брови, із часом волоски почнуть випадати, але є кілька б’юті-лайфхаків, які без шкоди для здоров’я допоможуть привести ваші брови «у форму».Саме так, якби складно не було відмовитися від цієї, здавалося б, рутинної звички потрібно дати волосяним фолікулам «показати себе».

Якщо брови були, то їх можна відростити. У цей час можна включити в догляд скраби для брів, для покращення кровотоку в цій зоні.

Сьогодні на ринку представлено безліч марок, тому ви без жодних складнощів знайдете щось для себе. Головне, ретельно вивчати склад продуктів, для запобігання алергічних реакцій.Свого часу саме цей засіб допоміг мені відростити красиві, а, головне, доглянуті брови, мова про араганову олію.

Окрім стимуляції росту, олія аргани сприяє зволоженню наших волосків, що своєю чергою полегшує догляд за бровами. Олію варто наносити тонким шаром на волоски.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA