работа собеседование Карьера

Як провалити співбесіду: ТОП фраз, які не можна говорити рекрутеру

Сейчас читают: 240
womo.ua

Залучення співробітників не таке й легке завдання. Мало зібрати резюме кандидатів, які підходять, треба ще правильно провести співбесіду, щоб упевнитися, що цей кандидат не просто відповідає вимогам, а швидко ввіллється в колектив, з ним не буде проблем і затримається він надовго.

З урахуванням всього цього й складається перелік питань, на які потрібно вміти відповідати, якщо ви бажаєте отримати роботу в цій компанії.

Наводимо ТОП фраз, які не можна говорити рекрутеру чи потенційному роботодавцю, та пояснень до них від фахівців job-порталу grc.ua. Я нервую Якщо ви скажете цю фразу — це буде пробоїна у вашому іміджі стресостійкої людини.

Говорити про свої почуття корисно тоді, коли ви хочете перевести розмову в дружнє русло, однак краще це робити під час обговорення робочих моментів, а не з метою показати себе з поганого боку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA