Євген Клопотенко люди рецепти Нео їжа Євген Клопотенко

Як приготувати рогалики з варенням? Рецепт, перевірений поколіннями!

Сейчас читают: 926
hochu.ua

Рогалики з варенням — смачні й прості у приготуванні ласощі, які люблять багато людей. Якщо у вас немає перевіреного рецепта рогаликів, то беріть на замітку той, яким поділився український шеф-кухар Євген Клопотенко в ефірі шоу "Пекельні муки з Євгеном Клопотенком".

Кулінар стверджує, що саме за цим рецептом колись готувала рогалики сама письменниця Ольга Кобилянська. Читати також Сирники без сиру: так ви їх ще не готували!

Просто геніальний рецепт Для приготування рогаликів за рецептом Ольги Кобилянської, в першу чергу, необхідно зробити тісто. Для цього візьміть 350 г борошна, 150 г вершкового масла, один жовток і ретельно перемішайте.

Додайте дрібку солі та, за бажанням, одну ложку цукрової пудри або цукру. Добре перемішайте всі інгредієнти, а потім поставте тісто на деякий час у холодильник.Після того, як тісто відпочило, розкотіть його й виріжте трикутники неправильної форми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA