Смартфон телефон зарядка Техніка гаджети

Як правильно заряджати повербанк, щоб він прослужив довго

Сейчас читают: 228
hochu.ua

Зазвичай повербанки продаються різних потужностей: від 1000 до 50 000 mah. Для побутового використання вам достатньо купити пристрій на 10000 mah.

Також зручніше, коли пристрій має відразу два USB-роз'єми, щоб можна було одночасно заряджати два телефони. Читати також 7 дивовижних лайфхаків для мобільних телефонів, про які ви могли не знати Фото: FreepikЯкщо ви купили новенький power bank, то рекомендується Це краще зробити поспіль і лише перші три рази.

Потім повністю розряджати повербанк не рекомендується. Слідкуйте, щоб повна розрядка не відбувалася частіше ніж 1 раз на 3 місяці.Бажано зарядити повербанк від ноутбука або через спеціальний адаптер USB, включивши в розетку.

На кожному повербанку є 4 індикатори заряду — кожна точка відповідає за 25% заряду. Так легко орієнтуватися, коли заряду залишилося мало.Фото: PexelsЯк і зі смартфонами, ноутбуками та будь-якою іншою технікою, з повербанками потрібно поводитися акуратно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA