лайфхак салат їжа овочі зберігання

Буде свіжою та хрумкою: як правильно зберігати редиску в холодильнику

Сейчас читают: 490
hochu.ua

Салати з редискою виходять справді смачними, з приємним хрускотом, ароматом. Портал "Корисні поради" розповів, як правильно зберігати редиску, щоб її приємний хрускіт та свіжість збереглися якнайдовше.

Читати також Одним рухом руки: як вибрати свіжі ягоди у магазині (ВІДЕО) Існує два варіанти зберігання редиски в холодильнику: сухий та вологий.

При сухому способі редиска довше зберігається і навіть узимку ви зможете робити свіжий салат. При вологому варіанті зберігання редиска залишиться пружною і хрумкою, але зберігати ви зможете коренеплоди приблизно 3-5 днів.Якщо ви збираєте редиску із власного городу, то напередодні ввечері її потрібно добре полити.

Зібрану вранці редиску потрібно відокремити від зелені — відрізайте бадилля, відступивши пару сантиметрів від коренеплодів. Тепер потрібно покласти злегка підсушену редиску в поліетиленовий пакет і покласти в холодильник.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA