макіяж Кейт Міддлтон Королівська сім'я зіркова краса

Як повторити макіяж Кейт Міддлтон: вчимося фарбуватися, як принцеса

Сейчас читают: 975
hochu.ua

Бажаєте освоїти техніку ідеального та максимально натурального макіяжу? Беріть приклад із Кейт Міддлтон. У цьому матеріалі ми розповімо, якими секретами краси користується принцеса Уельська, а також поділимося з вами технікою її макіяжу.Кейт Міддлтон є яскравим прикладом того, як створити бездоганний макіяж для будь-якої ситуації.

Незалежно від того, чи позує вона на червоній доріжці, чи йде за покупками в Лондоні, її зовнішність завжди виглядає бездоганно.

На щастя, візажисти запевняють, що повторити макіяж принцеси не так вже й складно. Читати також Королівський спадок: 6 випадків, коли невістки леді Ді обирали її пам'ятні прикраси (ФОТО) Для створення денного макіяжу важливо використовувати стійку основу, що створює матовий ефект і відповідає тону вашої шкіри.

Недосконалість на шкірі можна скоригувати консилером. Наша мета – створити свіжий та зволожений образ, який не буде надто блискучим та вульгарним.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA