Нео

Як повернутись у форму після свят: дієві лайфхаки від Олени Шоптенко

Сейчас читают: 914
cosmo.com.ua

Свята підійшли до завершення, а значить потрібно перемикатися з режиму «все можна» на звичний графік. Відома танцівниця та хореографиня Олена Шоптенко знає, як це зробити безболісно для організму.

За лаштунками проекту «Де логіка?», який навесні покаже Новий канал, вона поділилася дієвими лайфхаками. — Перше, що я починаю робити після свят,  — це піклуватися про себе в усіх сенсах цього слова, — ділиться хореографиня. — Звісно, в новорічно-різдвяний період розслабляєшся, з’являються зайві кілограми, тож потрібно відновити звичний режим.

Головний секрет, аби це вдалося, — робити все поступово! Конкретизую: 1. Розклад Починай з лайт-режиму, але роби це систематично.

Якщо будеш різко вриватись у здоровий спосіб життя, навалювати на себе безліч обов’язків та задач, то це не спрацює. Я раджу додавати по дві-три невеликі задачі на день.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA