Україна Нео бізнес Україна

Як підтримувати відчуття контролю над життям та роботою: практика «Тижневий огляд»

Сейчас читают: 781
womo.ua

Під час мирного життя у нас зазвичай багато справ, через що ми відчуваємо, ніби втрачаємо контроль над своїм життям, адже постійно потрібно кудись бігти і щось робити.

Під час війни ця ситуація лише погіршилася, бо окрім купи справ, яку треба зробити, з’явилося нерозуміння, що буде далі та як планувати майбутнє.

В’ячеслав Сухомлинов — голова офіційного представництва David Allen Company в Україні, керівний партнер GTD Україна й експерт у методології Getting Things Done — поділився практикою «Тижневий огляд», яка може допомогти повернути відчуття контролю над вашим життям та роботою.

За його словами, щоб робити тижневий огляд, вам треба час та місце, де ви можете зупинитися та подумати. Він каже, що насправді тижневий огляд — це розкіш, адже треба собі дозволити кілька годин, аби не бігти за тими речами, які нібито треба зробити, а подумати, що ти дійсно маєш робити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA