здоровье Здоровое питание Нео

Як підтримати себе в умовах надзвичайного стресу

Сейчас читают: 267
vogue.ua

"Здоров’я – це актив, важливо усвідомлювати. Навіть якщо ви в умовах порівняної безпеки, треба й далі дбати про себе, діточок і близьких, наскільки можливо", – нагадує сертифікована нутриціологиня, фудтерапевтка, консультантка ЮНІСЕФ в Україні з питань харчування Анастасія Голобородько.

Що робити в умовах надзвичайного стресу, як підтримувати режим і як заспокоїти нерви, – зібрали головні поради Анастасії. Наше тіло – не машина, воно не лінійне в реакціях, але наразі найкраще, чим можна допомогти, – це ритм.

Ритмічність і дисципліна. Все ще вкрай важливі:Навіть з тих продуктів, що є в наявності, треба їсти у звичному ритмі, до якого ви звикли в мирний час.

Бажано, щоб сніданок, обід, вечеря відбувалися за розкладом, у ті самі години щодня. Якщо немає апетиту, якщо нудить через нервування, важливо дотримуватися питного режиму та вживати хоча б якусь рідку їжу – наприклад, супи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA