люди Нео

Як кожен з нас може підтримати економіку України в умовах війни

Сейчас читают: 844
cosmo.com.ua

З моменту повномасштабного вторгнення рф на територію України у багатьох з нас не зникає відчуття того, що життя навколо завмерло.

Безліч великих та маленьких бізнесів призупинили свою роботу — як у містах, що потерпають від агресії росії найбільше, так і в тих, де ситуація поки залишається відносно стабільною.

Однак, для того, аби наша країна могла нормально функціонувати у складних умовах, кожен з нас повинен робити все, що в наших силах, щоб підтримати нашу економіку. Віцепрезидент з технологій Intellias Роман Павлюк у своєму пості розповідає, як ми можемо це зробити.  «Перестаньте волонтерити лише заради того, аби волонтерити. Так ви жертвуєте робочим часом.

Якщо у вас зараз є робоче місце, і там є робота, то і є ваш основний рубіж оборони Батьківщини! Поважайте, ба навіть боготворіть, підприємців та бізнес, який пробує стабільно працювати в цих умовах — вони зараз хребет економіки! Подолайте у собі почуття провини людини, яка вижила (це оте «чому я в теплі, якщо інші на передовій»: не можуть всі люди, особливо чоловіки, піти на фронт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA