люди контакт Нео

Як перетравити війну?

Сейчас читают: 803
psy-practice.com

В цьому великий сенс, навіть в плані прожиття неприємних емоцій і особливо в моменті контакту людини з війною.Хто зна, можливо саме так і саме для цього вигадали мистецтво.

Втім однозначно, що одне із завдань покладених перед ним - це пережити те, що проживається надважко.В порівняннях мені найперше згадуються численні трагедії Шекспіра: Коріолан, Тит-правитель Риму, звичайно ж Ромео та Джульєтта і багато інших.

В момент спостереження за п'єсою ти абстрагуєшся від зображеної на сцені ситуації, піднімаєшся над нею, що в психотерапії, наприклад, називають метапозицією.

Із активного учасника ти стаєш спостерігачем, що дозволяє побачити якусь перспективу, або вищий сенс у подіях, які відбуваються.Можливо мистецтво дозволить нам перетравити все те, що відбувається в Україні зараз.Діти інтуїтивно намагаються прожити цей травматичний досвід у формі гри.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA