счастливый брак

Як не стати Злою Мачухою і подружитися з його дітьми

Сейчас читают: 493
liza.ua

У більшості казок фігурує персонаж на ім’я Зла Мачуха. Зла Мачуха ображає, принижує і все псує, забороняє веселощі і всіляко намагається відібрати у дитини тата.Такий знайомий стереотип не може бути незнайомим.

Ми бачимо його в кіно, читаємо в книгах і казках, і буквально вбираємо з фольклором установку про те, що мачуха — обов’язково погана.

Вона неодмінно розіб’є кришталеву туфельку, обов’язково змусить нещасну пасербицю перебирати квасолю, в той час як сама поїде на бал з рідними дочками, або зовсім виставить на мороз.Але що ж робити, якщо ти не в казці, а в реальності маєш всі шанси перетворитися на злу мачуху і як цього не допустити?

Поговоримо в нашій новій статті.Жила-була в тридесятому царстві ти. Жила-поживала, добра наживала, а потім — зустріла чоловіка «з причепом»: виявилося, що у прекрасного принца є дружина від першого шлюбу і чадо, а в гіршому випадку — кілька діточок різного віку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA