воспитание дети книги

Як мотивувати дітей до навчання. Поради з книжки «Уроки з поразок»

Сейчас читают: 406
womo.ua

Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав та СЕО Інституту когнітивного моделювання  Як мама школяра, розумію всі переживання та клопоти батьків у перші місяці школи.

А як видавчиня, знаю книжки, які можуть бути корисними у такі моменти – про те, як поводитись, щоб правильно мотивувати своїх дітей до навчання, як впоратись з тривожністю, пов’язаною з вихованням і як все ж таки допомогти своїм дітям стати успішними та щасливими.

Одне з видань на цю тему – «Уроки з поразок. Як дозволити дитині пізнавати світ і вчитися на помилках». Авторка Джессіка Леї, мама трьох дітей, шкілька вчителька і дослідниця пише про виклики шкільного часу для дітей, батьків і вчителів.

Вона проаналізувала різні наукові дослідження та помилки з власного досвіду мами і вчительки у виховані та навчанні дітей, головний її висновок – варто дозволити дітям помилятись, менше їх контролювати і не вдаватись до гіперопіки та самопожертви заради дітей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA