люди Нео

Як кожен з нас може допомогти українським військовим?

Сейчас читают: 460
vogue.ua

За бажання та можливості, кожний охочий може допомогти українським військовим в боротьбі проти ворога. Як це зробити — розповідаємо в матеріалі. — Будьте пильними, можливо вам вдасться помітити ворожі мітки (хрест, коло тощо) на дорогах, дахах, стінах будинків, стовпах тощо.

Ці мітки необхідно засипати землею, обв'язувати тканиною, прикривати та повідомляти про них в спеціальний Telegram-бот, створений Кіберполіцією України. — За можливості фіксуйте пересування ворожої техніки (вказуючи геолокацію й час) та відразу надсилайте інформацію правовим органам або, наприклад, в Telegram-чат, що моніториться силовиками — @vseodnoikhnesadyat. — Повідомляйте в правоохоронні органи про підозрілих осіб, яких бачите на вулицях.

Вони можуть бути членами диверсійно-розвідувальної групи ворога. — Виготовляйте «коктейлі Молотова» чи вступити до кібервійськ.

Про ці та інші види допомоги детальніше в пості в чаті волонтерів Києва за цим посиланням. — В жодному разі не розповсюджуйте інформацію про пересування ЗСУ та української військової техніки, щоб не допомагати ворогу отримувати цю інформацію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA