Anna October Anton Belinskiy Сингапур Україна Ienki Ienki StandWithUkraine Anna October Anton Belinskiy Сингапур Україна

Fashion for Peace: Vogue Україна і Vogue Singapore об'єдналися, щоб допомогти Україні

Сейчас читают: 957
vogue.ua

Fashion for Peace — ініціатива Vogue UA та Vogue Singapore, створена у співпраці з українськими дизайнерами та креативниками у період вторгнення Росії в Україну.

У такий час мода та мистецтво можуть здаватися практично легковажними, але їх можна використовувати як агентів змін. За співпраці Анни Октябрь, Антона Белінського, брендів Gunia Project, Ienki Ienki та Gudu, Vogue UA та Vogue Singapore об’єдналися, щоб зібрати кошти для допомоги країни та її громадянам.

В межах цієї колаборації представлено роботи, ескізи та фотографії, які продаватимуться на платформі OpenSea на базі Ethereum.

Кожен NFT буде доступний у 50 видах за ціною 0,5 ETH. Продаж стартує 15 березня о 14:00 за Києвом. Усі вторговані кошти будуть передані в благодійну організацію Save The Children Ukraine.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA