люди характер Нео

5 книжок з історії України, які має прочитати кожен

Сейчас читают: 776
vogue.ua

Кожен з нас у складні часи ставить собі багато запитань про наше сьогодення й майбутнє – і деякі відповіді можна знайти у книгах.

Ми зібрали п’ять важливих книг про історію України, а також про її сучасність. Всі вони не тільки розглядають країну у світовому контексті, а й допомагають зрозуміти, хто ми і чого прагнемо.

Автор цієї книги – один із найшанованіших істориків у країні, публіцист і професор Українського католицького університету Ярослав Грицак.

Книга вийшла наприкінці минулого року й уже стала улюбленою на полицях тих, хто цікавиться культурою та історією України. Робота над книгою тривала 15 років: цей масштабний твір не тільки про минуле, а й про те, яким може бути наше майбутнє, що відбувається з нами тепер і як ми з вами можемо створити візію майбутнього України (запитання, яке буде дуже на часі після закінчення війни та нашої перемоги).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA