Нео

Як їсти все і не набирати зайву вагу? Читай у матеріалі!

Сейчас читают: 865
beauty.ua

Всім цікаво, що є, щоб схуднути, але не так часто дівчата запитують, коли потрібно їсти. Наприклад, снідати важливо через півгодини-годину після пробудження, а не о 12 годині дня.

Ті, хто пропускає сніданок, в обід з'їдають вдвічі більше і часто наїдаються на ніч, що негативно позначається на вазі. Візьми за правило відразу після пробудження випити склянку теплої води з лимоном – це запустить процес травлення і вже за 30-40 хвилин ти відчуєш голод.Ще одне важливе правило для стрункої фігури – пий багато води, а точніше випивай свою добову норму.

У середньому людині потрібно пити 30 мл на кожний кілограм ваги. Саме вода прискорює метаболізм та допомагає виводити з організму шкідливі речовини та продукти життєдіяльності.

Якщо ж водний баланс порушений, ти відчуваєш млявість та нездужання – перші ознаки зневоднення.Щоб зберегти гарну фігуру, важливо їсти тільки тоді, коли організм дійсно потребує дозаправки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA