Ольга Сумская Людмила Барбир Maruv Ольга Сумская Людмила Барбир

Як голлівудські зірки: Ольга Сумська, MARUV та інші у фотопроєкті «Натхнення»

Сейчас читают: 725
liza.ua

У «Сніданку з 1+1» з Русланом Сенічкіним відбулася телепрем’єра найбільшого в Україні проєкту у техніці harcourt «Натхнення», героїнями якого стали відомі українські зірки.Вже зараз можна оформити передзамовлення фотоальбому та виграти фотосесію у стилі harcourt від майстра Ростислава Ріпки.Автор Ростислав Ріпка розкрив нові імена героїнь свого фотоальбому.

Ними стали акторка Ольга Сумська, телезірки Неля Шовкопляс і Людмила Барбір, а також співачка MARUV. Ольга завітала у студію у вишуканому кінематографічному образі, у якому знімалася для фотоальбому.На світлинах фотоальбому, ніби кадрах чорно-білих фільмів, в образах кінодів постануть 37 зірок спорту, моди, сцени, телебачення  та кіно.

Це сильні та талановиті жінки, які надихають мільйони українців. На рівні з Монікою Белуччі, Едіт Піаф, Марлен Дитрих, як визнання таланту та успіху, вони вперше в Україні отримали портрети harcourt.За здатність відкривати внутрішній світ особистості, мистецтвознавці часто порівнюють світлини harcourt

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA