Україна Днр Лнр Росія діти РФ Україна Днр Лнр Росія

Моє серце в Україні: як Оксана Лазебник допомогає українським дітям-сиротам та «дітям війни»

Сейчас читают: 599
womo.ua

Оксана Лазебник, відома більше як Ксюша Київська, була співзасновницею благодійного фонду «Стрічка Надії», а з 2014 року є координаторкою переселенців, дітей загиблих героїв, дітей постраждалих у зоні АТО.

Зараз під її опікою перебуває понад 2,5 тисячі дітей та 2 дитбудинки, які вдалося евакуювати. З усіма дітьми Оксана перебуває на зв’язку і встигає надсилати гуманітарну допомогу тим, хто її потребує.

Адже, як каже сама волонтерка, її серце та душа залишилися в Україні. Чим зараз займається волонтерка, як вона та її сім’я опинилися за кордоном та як у Іспанії ставляться до українців читайте у матеріалі WoMo.

Наприкінці січня Оксана Лазебник вперше за 8 років поїхала за кордон на відпочинок сама, без підопічних дітей. Усі документи оформили її діти, які наполягали на цій відпустці, адже Оксана до останнього відмовлялося, бо, як каже волонтерка, її серце було «не на місці».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA