Україна книги новини натхнення видавництво "Лабораторія" дозвілля Україна

«Я завела собі Дружину»: особлива жіноча дружба у романі «Маленькі пташині серця»

Сейчас читают: 280
womo.ua

Санді Форрестер живе з сім’єю в мальовничому Озерному краї північно-західної Англії. Вона не така як всі: деякі справи вирішує значно ретельніше за інших людей, у визначені дні мусить їсти тільки білу їжу, п’є лише газовані напої та уникає годинника.

Коли поруч оселяється яскрава і харизматична пара Віти і Ролло, життя Форрестерів набуває яскравих кольорів. Але за їх чарівністю приховано щось значно темніше.

Історія про міцну дружбу, яка зав’язується між двома дуже різними жінками, і про те, чим вона загрожує. «Маленькі пташині серця» Вікторії Ллойд-Барлоу, які невдовзі вийдуть друком у видавництві Лабораторія, є психологічною драмою, що розгортається на кожній сторінці роману, — це унікальна можливість поглянути у внутрішній світ людини з аутизмом.

Публікуємо уривок Телефон задзвонив і Віта одразу підняла трубку. Ну звісно, її телефон дзвонив цілими днями. — Алло, — сказала вона жваво.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA